Pàgines

dilluns, 27 d’octubre del 2014

UN CAMIÓ PINTAT PELS JOVES DEL TALLER DE GRAFITI DE L'ESPAI JOVE MARXA CAP AL SÀHARA


Acció Solidària amb el Sàhara de Vilanova i la Geltrú ha participat en la recollida d'aliments, medicaments i mantes per ajudar i reconstruir els efectes dels aigüats a l'Aaiun als campaments de refugiats saharauís.

Aquesta entitat es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Cubelles per veure si els i les joves participants en el curs intensiu de grafiti els hi agradaria participar en el projecte i pintar el camió que portaria cap al Sàhara els alimets, medicaments i mantes que havien estat recollint durant les setmanes anteriors. Els i les joves del taller, no van dubtar ni un moment i disposats en participar en aquesta iniciativa solidària, no van parar fins que, amb dificultats per poder fer coincidir els calendaris de tots/es els implicats/des, van poder realitzar la pintada amb un èxit total en el seu resultat final.

Aquí us deixem unes fotos del procés i del resultat final, que com diu el Diari de Vilanova, els artistes que finalment van coincidir en el dia i l'hora quan el camió estava a punt, són membres del col·lectiu Cruzific Arte i participants al Curs intensiu de grafiti realitzat per l'Espai Jove de Cubelles del 24 de setembre i fins el 22 d'octubre. Podeu veure també el resultat final d'aquest taller al mur de l'Institut Cubelles de Cubelles o si ens visites a la nostra pàgina de facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles